Showbiz

Si dukej Miriami 15 vjet të shkuara?

Si dukej Miriami 15 vjet të shkuara?

Miriam Cani është bërë nostalgjike. Ka nxjerrë nga arkivi i fotove të vjetra disa kujtime shumë të dashura për të, që datojnë herët, që në vitin 1992, kur ajo ishte ende një vajzë e vogël e shkonte në shkollë me çantën mbi supe.

Duhet të përqendrohesh mirë për të kuptuar se është vërtet Miriam Cani, që me këtë rast na ka prezantuar edhe me vëllanë, mamin dhe shoqen e saj, këtu e shumë vite më parë, në fotot e vjetra të albumit të familjes. 

[caption id="attachment_10503" align="aligncenter" width="606"] me vëllanë[/caption]

[caption id="attachment_10504" align="aligncenter" width="594"]me mamin 1994 me mamin 1994[/caption]

[caption id="attachment_10505" align="aligncenter" width="592"] me shoqen e ngushtë, 2001, Paris[/caption]