Showbiz

Si duken sot fëmijët më të famshëm të filmave

Si duken sot fëmijët më të famshëm të filmave

Bright Side ka mbledhur në një shkrim disa nga fëmijët më interesantë dhe më të famshëm të filmave të transmetuar vite më parë. Si duket sot vajza e Zhades? Po aktorët e Rebelëve?

Disa ende nuk e kanë humbur mimikën prej fëmije, të tjerë kanë ndryshuar aq sa nuk njihen.

Pa ia lexuar emrin, provoje veten: A të kujtohen?

[caption id="" align="aligncenter" width="728"]What Child Actors That We Adored in Childhood Look Like Today Carla Diaz (Clone)[/caption]

[caption id="" align="aligncenter" width="728"]What Child Actors That We Adored in Childhood Look Like Today Sthefany Brito (Clone)[/caption]

[caption id="" align="aligncenter" width="728"]What Child Actors That We Adored in Childhood Look Like Today Christian dhe Joseph Cousins (Twin Sitters)[/caption]

[caption id="" align="aligncenter" width="728"]What Child Actors That We Adored in Childhood Look Like Today Nicholle Tom (Beethoven)[/caption]

[caption id="" align="aligncenter" width="728"]What Child Actors That We Adored in Childhood Look Like Today Christopher Castile (Beethoven)[/caption]

[caption id="" align="aligncenter" width="728"]What Child Actors That We Adored in Childhood Look Like Today Jake Lloyd (Star Wars Episode I: The Phantom Menace)[/caption]

[caption id="" align="aligncenter" width="728"]What Child Actors That We Adored in Childhood Look Like Today Michael Conner Humphreys (Forrest Gump)[/caption]

[caption id="" align="aligncenter" width="728"]What Child Actors That We Adored in Childhood Look Like Today Hanna R. Hall (Forrest Gump)[/caption]

[caption id="" align="aligncenter" width="728"]What Child Actors That We Adored in Childhood Look Like Today Edward Furlong (Terminator 2: Judgment Day)[/caption]

[caption id="" align="aligncenter" width="728"]What Child Actors That We Adored in Childhood Look Like Today Camila Bordonaba (Rebelde Way)[/caption]

[caption id="" align="aligncenter" width="728"]What Child Actors That We Adored in Childhood Look Like Today Luisana Lopilato (Rebelde Way)[/caption]

[caption id="" align="aligncenter" width="728"]What Child Actors That We Adored in Childhood Look Like Today Barret Oliver (The Neverending Story)[/caption]

[caption id="" align="aligncenter" width="728"]What Child Actors That We Adored in Childhood Look Like Today Tami Stronach (The Neverending Story)[/caption]

[caption id="" align="aligncenter" width="728"]What Child Actors That We Adored in Childhood Look Like Today Travis Tedford (The Little Rascals)[/caption]

[caption id="" align="aligncenter" width="728"]What Child Actors That We Adored in Childhood Look Like Today Bug Hall (The Little Rascals)[/caption]

[caption id="" align="aligncenter" width="728"]What Child Actors That We Adored in Childhood Look Like Today Brittany Ashton Holmes (The Little Rascals)[/caption]

[caption id="" align="aligncenter" width="728"]What Child Actors That We Adored in Childhood Look Like Today Jordan Warkol (The Little Rascals)[/caption]

[caption id="" align="aligncenter" width="728"]What Child Actors That We Adored in Childhood Look Like Today Zachary Mabry (The Little Rascals)[/caption]

[caption id="" align="aligncenter" width="728"]What Child Actors That We Adored in Childhood Look Like Today Jared Rushton (Honey, I Shrunk the Kids)[/caption]

[caption id="" align="aligncenter" width="728"]What Child Actors That We Adored in Childhood Look Like Today Katërnjakët Alexis, Cole, Justin, dhe Paul Cimoch (trinjakët e Friends)[/caption]

[caption id="" align="aligncenter" width="728"]What Child Actors That We Adored in Childhood Look Like Today Jeremy Sumpter (Peter Pan)[/caption]

[caption id="" align="aligncenter" width="728"]What Child Actors That We Adored in Childhood Look Like Today Rachel Hurd-Wood (Peter Pan)[/caption]

[caption id="" align="aligncenter" width="728"]What Child Actors That We Adored in Childhood Look Like Today Jimmy Workman (The Addams Family)[/caption]

[caption id="" align="aligncenter" width="728"]What Child Actors That We Adored in Childhood Look Like Today Michael Oliver (Problem Child)[/caption]

*Ky post u përshtat nga Bright Side dhe është realizuar nga Fabjola Hije.