Showbiz

Si u veshën yjet në tapetin e kuq të SAG Awards?

Si u veshën yjet në tapetin e kuq të SAG Awards?

Një tjetër event u mbajt mbrëmjen e djeshme dhe si në çdo rast, përveç çmimeve, organizimit, një pikë e rëndësishme janë veshjet. Meqë organizime të tilla mbledhin figura si Jennifer Lopez, Jennifer Aniston, Nicole Kidman e sa e sa të tjera, që mbahen për shije të hollë, le t`ua shikojmë edhe zgjedhjet e kësaj radhe.

[caption id="" align="aligncenter" width="400"]Image may contain Scarlett Johansson Clothing Gown Evening Dress Apparel Robe Fashion Human and Person Scarlett Johansson[/caption]

[caption id="" align="aligncenter" width="400"]Image may contain Jennifer Lopez Clothing Apparel Human Person Fashion Robe Evening Dress and Gown Jennifer Lopez[/caption]

[caption id="" align="aligncenter" width="400"]Image may contain Cynthia Erivo Clothing Apparel Fashion Human Female Person Evening Dress Robe and Gown Cynthia Erivo[/caption]

[caption id="" align="aligncenter" width="400"]Image may contain Reese Witherspoon Clothing Apparel Human Person Fashion Robe Evening Dress and Gown Reese Witherspoon[/caption]

[caption id="" align="aligncenter" width="400"]Image may contain Margaret Qualley Clothing Apparel Human Person Fashion Premiere and Coat Margaret Qualley[/caption]

[caption id="" align="aligncenter" width="400"]Image may contain Clothing Apparel Fashion Human Person and Premiere Zoë Kravitz[/caption]

[caption id="" align="aligncenter" width="400"]Image may contain Charlize Theron Human Person Fashion Premiere Clothing and Apparel Charlize Theron[/caption]

[caption id="" align="aligncenter" width="400"]Image may contain Human Person Fashion Premiere Clothing Apparel Red Carpet Red Carpet Premiere and Catherine O'Hara Catherine O’Hara[/caption]

[caption id="" align="aligncenter" width="400"]Image may contain Rene Zellweger Clothing Gown Apparel Robe Evening Dress Fashion Human and Person Renée Zellweger[/caption]

[caption id="" align="aligncenter" width="400"]Image may contain Jennifer Aniston Human Person Clothing Apparel Fashion Robe Gown Evening Dress and Premiere Jennifer Aniston[/caption]

[caption id="" align="aligncenter" width="400"]Image may contain Sophie Turner Human Person Fashion Clothing Apparel and Premiere Sophie Turner[/caption]

[caption id="" align="aligncenter" width="400"]Image may contain Nicole Kidman Human Person Fashion Premiere Clothing and Apparel Nicole Kidman[/caption]

*Ky post u përshtat nga Vanity Fair dhe është realizuar nga Fabjola Hije.