Showbiz

Sia qenka bërë mami i një djali krejt në heshtje

Sia qenka bërë mami i një djali krejt në heshtje

Sia dha një intervistë për marrëdhënien e saj me të dashurin dhe nëpër rreshta zbuloi krejt papritur se është bërë mami duke birësuar një djalë.

“Shumicën e marrëdhënies sonë përpiqemi të mos bëjmë seks me njëri-tjetrn që të mos i prishim punë vetes sepse ai është super seksi. Këtë vit, i dërgova një mesazh, i thashë, ‘Dëgjo, je një nga pesë njerëzit që më tërheqin seksualisht, por Kam vendosur të jem beqare për gjithë jetën dhe sapo adoptova një djalë, nuk kam kohë për një lidhje. Nëse je i interesuar vetëm për seks, më shkruaj”, tha Sia. Dhe nga një këngëtare që nuk zbulon fytyrën është e pritshme edhe mbajtja sekret e birësimit.

*Ky post u përshtat nga toofab dhe është realizuar nga Fabjola Hije.