Aktualitet

Sikur burrat e përrallave të ishin të vërtetë? Hapni sytë

Me këtë rast u mësojmë edhe emrat, se njohim vetëm gratë. Ju që ëndërroni të martoheni me një princ, se gjyshja ju ka treguar shumë përralla, me siguri keni ëndërruar edhe princat e Disneyt. Po sikur të ishin të vërtetë? Një ilustruese i ka sjellë të gjithë në versionin njerëzor. Tani po që mund t’i ëndërroni tamam

 

Princi Eric, “Sirena e vogël”

 

Princi Adam “E bukura dhe bisha”

 

Princi i Hirushes (ia di njeri emrin këtij?)

 

Aladini “Aladini”

 

John Smith “Pocahontas”

 

Princi Philip “Bukuroshja e fjetur”

 

Tarzani “Tarzan”

 

Herkuli “Herkuli”