Showbiz

Sikur të shpallim dekorin e shtëpisë së Endri Xhafos më të mirin, a do kishit kundërshtim?!

Sikur të shpallim dekorin e shtëpisë së Endri Xhafos më

?Të gjitha shijet janë te drejta?, thotë populli, por për ne ka ca shije që janë me të drejta se të tjerat. Gjykim personal, sigurisht, por kur të shikoni këtë video të dekorit të shtëpisë së gazetarit të njohur Endri Xhafo do të binit të gjithë dakord që në mos më i bukuri, është më i veçanti, me stilin më të pasur dhe ka diçka që të kujton filmat me shije të hollë.

Nëse do e ndiqnit gazetarin në Instagram do e kuptonit që në përgjithësi familja e tij e vogël, me gruan Anën, dietologe dhe vajzat Sofi dhe Zoi, ka të njëjtën shije dhe paraqitje: shumë franceze, tres chic. Stil i pastër, pa marka të dukshme, objekte interesante dhe jo masive. Meritë e Anës sigurisht. Dhe kolegut tonë Endri sigurisht, që ka zgjedhur për bashkëshorte një vajzë ndryshe nga të zakonshmet./Tiranapost.al

https://www.instagram.com/p/B5w4gE5A7V-/

https://www.instagram.com/p/B4dMTYBATRd/

https://www.instagram.com/p/B3sOGBKgXI0/

https://www.instagram.com/p/B2drPpyAXT-/

 

https://www.instagram.com/p/BxFF5eUHKXv/

https://www.instagram.com/p/B0LnOdSAmXu/

https://www.instagram.com/p/BwgjWdjH1mU/

https://www.instagram.com/p/BrdjEIKHM52/