Sociale

Baldushk, 53 familje të prekura nga tërmeti kanë hyrë në shtëpitë e reja

Baldushk, 53 familje të prekura nga tërmeti kanë hyrë

53 familje të prekura nga tërmeti tashmë kanë hyrë në shtëpitë e tyre të reja në në Baldushk.

Baldushk, 53 familje të prekura nga tërmeti kanë hyrë

Kryeministri, Edi Rama ka postuar fotot se si po merr formë lagjia e re.

Baldushk, 53 familje të prekura nga tërmeti kanë hyrë

“Mirëmëngjes dhe nga Baldushku, ku deri tani kemi strehuar në shtëpi të reja 53 familje të prekura nga tërmeti, e tanimë po përfundojmë krejt lagjen e re edhe për familjet e tjera, ju uroj një fundjavë të mbarë”, shkruan Rama në rrjetet sociale.

Baldushk, 53 familje të prekura nga tërmeti kanë hyrë