Sociale

Burri dhe gruaja më e admiruar në botë janë çift

Burri dhe gruaja më e admiruar në botë janë çift

Ai është më i admiruari në kategorinë e burrave, ajo më e admiruara në kategorinë e grave. Njerëzit i kanë ende të preferuarit e tyre Michelle dhe Barack Obama.

Rezultati ka dalë nga një sondazh i YouGov i mbyllur ditën e premte.

Burri dhe gruaja më e admiruar në botë janë çift

Të tjerë në listë janë presidenti kinez Xi Jinping, Dalai Lama, Elon Musk, Vladimir Putin, Donald Trump. Lista vazhdon me Angelina Jolie, Mbretëresha Elizabeth, Oprah Winfrey, Hillary Clinton dhe Melania Trump.

Pjesë e listës këtë vit është sërish Ellen DeGeneres vetëm se ka zbritur pesë vende më poshtë. Ndoshta për efekt të gjithë zërave që e akuzuan si të pasjellshme me stafin dhe të ftuarit pas skene.

*Burimi Huffington Post