Sociale

Chef-at e kuzhinës që gatuan për liderët europianë

Chef-at e kuzhinës që gatuan për liderët europianë

Juli Zguro, nga emrat e njohur të kuzhinës shqiptare, së bashku me stafin e tij të restoranteve dhe në bashkëpunim me DSHQ, Drejorinë e Shërbimeve Qeveritare, kanë përgatitur pjatat dhe bufetë për Samitin.

Shiko galerinë e fotove!

Chef-at e kuzhinës që gatuan për liderët europianë

Chef-at e kuzhinës që gatuan për liderët europianë

Chef-at e kuzhinës që gatuan për liderët europianë
Chef Sebastiani

Chef-at e kuzhinës që gatuan për liderët europianë