Sociale

Dalin notat e gjuhës së huaj të Maturës Shtetërore, linku ku mund t'i gjeni

Dalin notat e gjuhës së huaj të Maturës Shtetërore,

Janë publikuar ditën e sotme rezultatet e provimit të parë të Maturës Shtetërore, ku 30 mijë maturantë u testuan për gjuhën e huaj.

Provimi i dytë për maturantët do të jetë ai i gjuhës shqipe dhe letërsisë më 7 qershor dhe provimi i matematikës më 13 qershor.

Lënda me zgjedhje është dhe provimi i fundit, i cili do zhvillohet më datë 19 qershor.

Notat mund t'i gjeni në linkun më poshtë:

http://qsha.gov.al/infos/matura_2023/d3/D3_rezultate.pdf?fbclid=PAAaZgpxejvkAcFzkD4dAsLc_HCK-T4kmc7A6DJWJ25-bFBO5utL9Xh7Z_IcY_aem_th_AQcXuLktOr80-7K_lkyu7LL6vs0dInH76_hX9x141NjHeIYMsp3UI6_gYGV4l1n3LI8