Sociale

“Dua të luaj”, programi i ri që do të sjellë parqe të mëdha urbane në disa qytete

“Dua të luaj”, programi i ri që do të sjellë

“Dua të luaj” është programi i ri kombëtar i Fondit Shqiptar të Zhvillimit, i cili do të sjellë disa parqe të mëdha urbane në një sërë qytetesh të vendit.

Kryeministri Edi Rama postoi sot një video të parkut të ri në Lezhë buzë Drinit.


“Dua të luaj është programi i ri kombëtar i Fondit Shqiptar të Zhvillimit, i cili do të sjellë disa parqe të mëdha urbane në një sërë qytetesh të vendit. Ky është projekti i parkut N'Drin në Lezhë, i cili do të jetë së shpejti në kantier këtë shtator”, shkruan Rama.

“Dua të luaj”, programi i ri që do të sjellë

Programi Kombëtar për ndërtimin e parqeve të mëdha urbane në disa qytete të vendit pason ato të Rilindjes Urbane dhe “100 Fshatrat”.

“Dua të luaj”, programi i ri që do të sjellë