Sociale

E hëna para festave të nëntorit do të jetë pushim për administratën dhe shkollat

E hëna para festave të nëntorit do të jetë pushim

E hëna e 27 nëntorit do të jetë pushim zyrtar!

Këshilli i Ministrave e ka miratuar si ditë zyrtare pushimi, me rastin e festave të nëntorit.

Përmes një VKM-je, e hëna deri të mërkurën, 27-28-29 nëntor, administrata dhe shkollat do të jenë pushim.

E hëna para festave të nëntorit do të jetë pushim

Si edhe rastet e ngjashme, kjo ditë do të zëvendësohet në një nga ditët e pushimit brenda 3-mujorit të vitit.