Sociale

Emri më i zakonshëm i femrave në Shqipëri është Mimoza. Cili renditet në vend të dytë dhe të tretë

Emri më i zakonshëm i femrave në Shqipëri është

Albanian Stats ka publikuar emrat më të zakonshëm të femrave sipas rretheve të vendit. Raporti është bazuar nga të dhëna nga viti 2008, për të gjithë moshat. Emri më zakonshëm në Shqipëri është Mimoza (në 10 rrethe), ndërsa në vend të dytë renditet emri Fatima në 7 rrethe. Në vend të tretë, Kristina është i zakonshëm (në 6 rrethe).

Raporti:

Mimoza: i zakonshëm në 11 Rrethe

Fatime: 7 Rrethe

Kristina: 6 Rrethe

Eleni: 3 Rrethe

Martë: 2 Rrethe

Anxhela; 2 Rrethe

Vjollca, Shkurte, Vera, Flora, Dile, Marije: në 1 Rreth