Sociale

Emri më i zakonshëm i meshkujve në Shqipëri është Arben. Cili renditet në vend të dytë dhe të tretë

Emri më i zakonshëm i meshkujve në Shqipëri është

Albanian Stats ka publikuar emrat më të zakonshëm të meshkujve sipas rretheve të vendit. Raporti është bazuar nga të dhëna nga viti 2008, për të gjithë moshat. Emri zakonshëm në Shqipëri është Arben (në 11 rrethe), ndërsa vendi i dytë ndahet midis, Ndue, Bajram dhe Vasil(në 4 rrethe). Në vend të tretë, Gjergj dhe Ilir është i zakonshëm në 2 rrethe.

Raporti:

Arben: në 11 Rrethe

Ndue: në 4 Rrethe

Bajram: në 4 Rrethe

Vasil: në 4 Rrethe

Gjergj: në 2 Rrethe

Ilir: në 2 Rrethe

Jani, Spiro, Gëzim, Shkëlzen, Zef, Kujtim: në 1 Rreth