Sociale

Instagrami sot u bë rozë!

Instagrami sot u bë rozë!

Ngjyra e Instagramit sot ishte roza. Disa nga vajzat e njohura të televizionit iu bashkuan nismës për një marshim paqësor në datën 4, nesër, në orën 16:00 në Sheshin Nënë Tereza. Që nga Estela Ujka, Fjodora Fjora, Blerina Bombaj, Ilda Bejleri, Iva Tiço e deri tek Odeta Banushi dhe Marçela Lati, të gjitha në shesh në shenjë proteste dhe sensibilizmi ndaj historisë së përdhunimit të 15-vjeçares nga roja i shkollës në Babrru dhe disa djem të rinj.

Instagrami sot u bë rozë!

Instagrami sot u bë rozë!

Instagrami sot u bë rozë!

Instagrami sot u bë rozë!

Instagrami sot u bë rozë!

Instagrami sot u bë rozë!

Instagrami sot u bë rozë!

Instagrami sot u bë rozë!

Secila prej tyre, bashkëngjitur fotos rozë, kanë lënë edhe mesazhe.

Hashtagun e Amerikës #blackoutday e shndërruan në #pinkoutday.

Instagrami sot u bë rozë!

Kurse Rudina Xhunga hashtagun #blacklivesmatter e shndërroi në #childrenslivesmatter.