Sociale

Linjë e re ujësjellësi tek rruga “Mustafa Matohiti”

Linjë e re ujësjellësi tek rruga “Mustafa Matohiti”

Në vijim të punës për rikonstruksionin e plotë të rrjetit të Ujësjellës-Kanalizimeve në kryeqytet, Bashkia e Tiranës ka ndërhyrë dhe tek rruga “Mustafa Matohiti” pranë shkollës “Kosova”.

Linjë e re ujësjellësi tek rruga “Mustafa Matohiti”

Kryebashkiaku Erion Veliaj ka postuar fotot e grupit të punës të cilët po punojnë për linjën e re që do të rrisë furnizimin me ujë të pijshëm në të gjithë zonën.

Linjë e re ujësjellësi tek rruga “Mustafa Matohiti”

“Jam i lumtur që po realizojmë një projekt të rëndësishëm në një prej zonave më të populluara. Me rikonstruksionin e linjës së ujësjellësit do të rritet furnizimi me ujë të pijshëm në të gjithë zonën”, shkruan Veliaj në rrjete sociale.