Sociale

Lista e plotë e aktiviteteve: Me rrezikun më të lartë dhe më të ulët nga koronavirusi

Lista e plotë e aktiviteteve: Me rrezikun më të lartë dhe

Është një listë me katër kategori aktivitetesh të cilat konsiderohen me rrezik, nga i ulëti e deri tek më i larti. Lista është bërë publike nga Shoqata mjekësore Texas Medical Association që tregon se rrezikun më të lartë për infektim e kanë baret, të shkosh në stadium, në objekte fetare ku mblidhen 500 njerëz, në palestër etj.

Ndërsa rreziku më i ulët vjen nga hapja e një kutie postare. Aktivitetet janë listuar për të ndërgjegjësuar qytetarët që të tregojnë kujdes nga infeksioni që ka mbërthyer botën prej disa muajsh.

Lista e plotë sipas kategorive. 

Lista e plotë e aktiviteteve: Me rrezikun më të lartë dhe

Lista e plotë e aktiviteteve: Me rrezikun më të lartë dhe

Lista e plotë e aktiviteteve: Me rrezikun më të lartë dhe