Sociale

Mos prit Babagjyshin për t`i bërë fëmijës dhuratën që as dëmtohet dhe as harrohet!

Mos prit Babagjyshin për t`i bërë fëmijës dhuratën

Nëse ke një fëmijë, nip apo mbesë të moshës 2 deri në 9 vjeç mund të vijosh të lexosh në vazhdim…

Bëhet fjalë për një sugjerim, një propozim për t`i angazhuar dhe argëtuar të vegjlit, ndërkohë që ju mbyllni punët e fundit para se të merrni pushimet e verës. Çfarë do të ishte më mirë se një kamp veror? Dhe jo një kamp i zakonshëm. Një kamp që organizohet nga Maple Bear, brand kanadez, internacional i akredituar në Shqipëri dhe i treti më i miri në botë për ‘early childhood education’, pra edukimin e hershëm.

Mos prit Babagjyshin për t`i bërë fëmijës dhuratën

Mos prit Babagjyshin për t`i bërë fëmijës dhuratën

Maple Bear ofron një program të veçantë që ndërthur mësimin me argëtimin.
Kur vjen fjala për fëmijët, është e kuptueshme të të vërtiten dhjetëra pyetje në kokë: Ku, Si, Sa, Pse?

Të gjitha përgjigjet i gjen më poshtë!

Mos prit Babagjyshin për t`i bërë fëmijës dhuratën

Ku ndodhet?

Maple Bear ndodhet në afërsi të Kopshtit Botanik, një nga zonat më elitare të Tiranës.

Kur nis?

Summer Camp nis në 3 korrik deri 18 gusht.

Mos prit Babagjyshin për t`i bërë fëmijës dhuratën

Sa javë do të zgjasë?

Programi zgjat për 5 javë, nga e hëna në të premte. Nga ora 8:00 deri në 17:00.

Çfarë do të bëjë fëmija im atje?

Konceptimi i programit të kampit është i mirëmenduar dhe njëra javë nuk i ngjan tjetrës. Kreativiteti nis që tek emërtimet që secila javë merr.
Java e parë është Summer in Space – Një javë ku fëmijët do të krijojnë me mjete rrethanore planetet, do të shikojnë në teleskop.

Java e dytë është Healthy Lifestyle – Një javë edukative për ta pasur fokusin tek shëndeti. Po sigurisht ku nuk do të mungojë as loja. Fëmijët do të përfshihen edhe në punë të vogla, si për shembull të bëjmë lemodë apo biskota për vaktin e pasdites.

Java e tretë është Underwater Bear – Kjo do të jetë një superjavë. Të vegjlit do të njihen me peshkimin, por do të shkojnë edhe në pishina.

Java e katërt është Olympics – Nga vetë emri, kjo është java e sportit. Nga basketbolli, mini golfi, dhe bowling, deri tek joga apo pilates. Dhe jo me amatorë, por me instruktorë të vërtetë. Se disa gjera duhen ushqyer që në fëmijëri. As orët e kërcimit nuk do të mungojnë këtë javë.

Java e pestë është Fairy Tale – Ohh kjo është java e përrallës. Java e fundit e kampit që ashtu si përrallat, do të mbyllet me fund të lumtur. Kaq mjafton për ta imagjinuar sesi do të shkojë.

Mos prit Babagjyshin për t`i bërë fëmijës dhuratën

Mos prit Babagjyshin për t`i bërë fëmijës dhuratën

Mos prit Babagjyshin për t`i bërë fëmijës dhuratën

Po tjetër?

Nuk do të mungojë çdo ditë leximi i librave, lojërat në ambient të hapur, punët kreative, apo filmat për fëmijë dhe sigurisht ushqimi i zgjedhur i tre vakteve: mëngjes, drekë dhe zemër.

Mos prit Babagjyshin për t`i bërë fëmijës dhuratën

Mos prit Babagjyshin për t`i bërë fëmijës dhuratën

Sa kushton?

Një javë kushton 160 euro.

Nëse ngelem i kënaqur…

Ka mundësi të tjera për të mos e shkëputur fëmijën nga Maple Bear. Mund ta regjistrosh në Winter Camp (Kampin dimëror), ose mund ta bësh pjesë të Kopshtit. Në 1 shtator nis viti i ri akademik me mësues të trajnuar intensivisht nga një grup ekspertësh kanadezë. Po për kopshtin do të shkruajmë njëherë tjetër. Për momentin le të shijojmë verën!

Mos prit Babagjyshin për t`i bërë fëmijës dhuratën

Numër kontakti i Maple Bear: 0695299660.

Instagram: https://www.instagram.com/maplebeartirana/

Dokumenta bashkëngjitur