Sociale

Nxënësit e shkollave 9-vjeçare marrin sot librat. Kush i përfiton falas?

Nxënësit e shkollave 9-vjeçare marrin sot librat. Kush i

Me nisjen e shtatorit ka nisur edhe shpërndarja e librave për arsimin 9-vjeçar në të gjithë Shqipërinë. Po cilat janë klasat që i marrin librat falas për t'i kaluar në brezat pasardhës?

"MIRËMËNGJES

dhe me nisjen e shpërndarjes së teksteve FALAS për të gjithë nxënësit e shkollave publike 9-vjeçare - ku përveç klasave të para, edhe ato të dyta e të treta do t'i kenë librat falas me një përdorim - si dhe për nxënësit e 16 kategorive të veçanta në arsimin e mesëm të lartë, një konkretizim tashmë tradicional i mbështetjes së qeverisë shqiptare për të pajisur nxënësit me burime cilësore të dijes, ju uroj një ditë të mbarë", shkuan Rama në Facebook.