Sociale

Publikohen datat e vitit të ri shkollor, pushimeve dhe provimeve

Publikohen datat e vitit të ri shkollor, pushimeve dhe provimeve

Është publikuar Urdhri për vitin e ri shkollor 2022-2023. Në të gjenden datat e nisjes së mësimit për çdo cikël, ditët e pushimeve si dhe datat e provimeve të Lirimit dhe atyre të Maturës.

Shkolla rinis në 12 shtator për ciklin 9 vjeçar dhe të mesëm.

Dokumenta bashkëngjitur