Sociale

Puna nga shtëpia mund të dëmtojë karrierën tuaj

Puna nga shtëpia mund të dëmtojë karrierën tuaj

Në një studim të publikuar së fundi nga Esther Canonico, pjesë e Shkollës së Londrës, ku u përfshinë 514 punonjës, rezultoi se ata që punonin nga shtëpia nuk kishin marrë asnjë trajnim apo udhëzim se si t’ia dalin gjatë këtij tranzicioni.

Nëse e keni bërë vetë, e dini që të punoni nga shtëpia nuk është aq e thjeshtë si ta hapni laptopin dhe t’i përvisheni punës.

Trajnimi mund ta bëjë dallimin mes dështimit dhe suksesit kur punoni larg nga zyra.