Sociale

Video/ Sharon Stone mesazh Papës, pas deklaratës për martesat homoseksuale: Ti je heroi im

Video/ Sharon Stone mesazh Papës, pas deklaratës për martesat

Lajmi i ditës së djeshme ka prekur edhe Sharon Stone. Deklarata e Papa Françeskun mbi krijimin e një ligji për lejimin e martesave homoseksuale shënon një revolucion për gjithë shoqërinë.


Sharon Stone nuk përbën përjashtim dhe ja ç`shkruan:

“Gjeta këtë moment për të falënderuar Papa Françeskun, Vatikanin, njerëzit e Kishës Katolike që shprehën mendimin për të lejuar martesat mes homoseksualëve. E vlerësoj shumë që i dhanë vlerë dashurisë, që treguan se Zoti nuk ka bërë gabim me askënd dhe që gjithkush meriton të njëjtin respekt, dashuri dhe përkujdes. Dua të falënderoj veçanërisht Papën, ti je një hero në sytë e mi, sepse ti i nxite besimin tek dashuria njerëzve. Shumë faleminderit”, thotë aktorja Stone.