Sociale

Video/ 2 minuta film për të kuptuar fuqinë e çdo njeriu për të ndryshuar botën

Video/ 2 minuta film për të kuptuar fuqinë e çdo njeriu

Një film 2 minutësh i titulluar “Zoti Indiferent” përshkruan fuqinë që ka reagimi i njerëzve tek të tjerët.

Në jetë, edhe veprat e mira, më të vogla mund të ndryshojnë botën e dikujt. Ky film me metrazh të shkurtër mund të ndryshojë mënyrën se si njerëzit i shikojnë të tjerët, por edhe veten.  

Në fund do bindesh që nuk është kurrë vonë për t`u bërë më i mirë dhe për të ndihmuar ata që kanë nevojë.

*Burimi Bright Side