Sociale

Videomesazhi i Papa Françeskut për të rinjtë shqiptarë: Punoni për Atdheun tuaj

Videomesazhi i Papa Françeskut për të rinjtë

Papa Françesku ka regjistruar një videomesazh drejtuar të rinjve shqiptarë, ku u bën thirrje të punojnë për Atdheun e tyre.


Video është postuar në rrjete sociale nga faqe të komunitetit katolik në Shqipëri. Në videon disasekondëshe Papa thotë:

"Një përshëndetje për ju të rinjtë shqiptarë. Ju uroj më të mirat! Dhe punoni për Atdheun që Atdheu të ecë përpara. Atdheu ka nevojë për ju. Zoti ju bekoftë! Zoja ju ruajttë! Lutuni për mua!"