Showbiz

Sozia e Justin Bieber sapo këndoi në “Kënga Magjike”

Sozia e Justin Bieber sapo këndoi në “Kënga Magjike”

E beson ose jo, një djalë shqiptar i ngjan kaq shumë Justin Bieber. Ai është Dario Zela dhe sapo këndoi në “Kënga Magjike”. Juria shtypi butonin jeshil, e komplimentoi dhe nuk e la pa ia vënë në dukje ngjashmërinë me Justin.

[caption id="attachment_444392" align="aligncenter" width="546"] Dario Zela, foto nga Instagrami[/caption]

Po Dario nuk është fare i panjohur. Ai ka qenë pjesë e “Gjeniut të vogël” dhe kush e ka ndjekur programin me siguri ka pyetur: Nga bëhet Dario? Ja, tek “Kënga Magjike”, për momentin.

[caption id="attachment_444389" align="aligncenter" width="383"] Dario i vogël[/caption]

*Ky post u realizua nga Fabjola Hije