SPORT

Avioni me Ramën, familjen e tij dhe personazhet e njohur që u nis drejt Gjermanisë

Avioni me Ramën, familjen e tij dhe personazhet e njohur që u nis

Një video në rrjete sociale qarkullon nga nisja e një avioni plot tifozë për në Gjermani.

Në video shfaqet Rama me bashkëshorten e tij, Linda Rama. Krah tyre është edhe Zaho.

Më tej shfaqen personazhe të njohur të televizionit, gazetarë, analistë dhe personalitete të tjerë që do të ndjekin sot përballjen Shqipëri - Itali në Dortmund.

Ndeshja e sotme e Kombëtares, pavarësisht rezultatit që do të ketë edhe gjithsesi arritje dhe festë.