SPORT

Bundesliga gjermane përcakton datën e rinisjes së kampionatit

Bundesliga gjermane përcakton datën e rinisjes së kampionatit

Bundesliga gjermane pritet të jetë e para që do të kthehet në fushë për rinisjen e kampionatit.

Federata dhe klubet kanë një datë, që është 9 maji.

Megjithatë pritet aprovimi i autoriteteve p. Përtej kësaj, të gjitërkatëse dhe qeverisë

Ndeshjet do të luhen pa tifozë dhe në masa të rrepta sigurie sipas një protokolli të mirë përcaktuar. Sfidat e mbetura pezull do shpallin edhe fituesin e kampionatit.