SPORT

FSHF bën thirrje për shtyrjen e Asamblesë së KOKSH: Ndodhet nën ndikim të fortë politik

FSHF bën thirrje për shtyrjen e Asamblesë së KOKSH: Ndodhet

Federata Shqiptare e Futbollit me anë të një shkrese të dërguar ditën e sotme në Komitetin Olimpik Kombëtar Shqiptar ka bërë thirrje që Asambleja Zgjedhore e këtij organi të shtyhet më vonë se data 17 Prill, pasi të rishikohet ligjshmëria e “Komisionit të Verifikimit dhe Etikës”.

FSHF shkruan mes të tjerash se procesi është i politizuar dhe kërkon përjashtimin e disa anëtarëve që nuk janë formalisht pjesë e KOKSH. Letra e FSHF vjen në përgjigje të thirrjes së KOKSH që kërkonte mendimin e drejtuesve të Futbollit shqiptar për Asamblenë Zgjedhore.

Letra:

FSHF bën thirrje për shtyrjen e Asamblesë së KOKSH: Ndodhet

Tiranapost.al