SPORT

Gersi Troka merr medalje ari në Lojërat Olimpike Speciale në Berlin

Gersi Troka merr medalje ari në Lojërat Olimpike Speciale në

Notari Gersi Troka ia ka dalë të bëjë një performancë të shkëlqyer në garën 200 metra stil i lirë në not, duke marrë medalje ari në Lojërat Olimpike Speciale që po mbahen në Berlin prej datës 17 qershor.

Troka ka lënë ndjeshëm pas rivalët e tij në finale duke vendosur kohën më të mirë (3:04.70) dhe duke marrë medaljen e parë të Artë për Skuadrën Speciale shqiptare.

Gersi Troka merr medalje ari në Lojërat Olimpike Speciale në

Skuadra Olimpike Speciale Shqiptare përfaqësohet me 10 sportistë në Lojërat e Berlinit, 5 herë më shumë se në Lojërat paraardhëse. Ata garojnë në disiplina të ndryshme si noti, peshëngritja, basketbolli e atletika.