SPORT

Hidhet shorti i Euro2024, Shqipëria mëson kundërshtarët

Hidhet shorti i Euro2024, Shqipëria mëson kundërshtarët

U hodh sot në Hamburg të Gjermanisë shorti i Euro 2024.

Shqipëria do të ketë përballë kundërshtarë si Spanja, Kroacia dhe Italia.

Euro2024, që do mbahet në Gjermani.

Kompeticioni nis me datën 14 qershor dhe përfundon me 14 korrik në “Olimpiastadion”, në Berlin.

Kujtojmë që Shqipëria kualifikueset i mbylli me 15 pikë si vendi i parë i grupit.