SPORT

I ka para borxh, Ronaldo do të padisë Juventusin

I ka para borxh, Ronaldo do të padisë Juventusin

Shumë shpejt klubi i Juventusit dhe Ronaldo do të shihen në dyert e Gjykatës.

Arsyeja janë paratë.

Ronaldo pretendon se klubi i ka atij 19.9 milionë euro borxh. Nuk janë pak dhe janë paratë e rrogës së lojtarit.

Bëhet fjalë për pagesat e kohës së pandemisë kur klubi kërkoi një shtyrje të afateve për shkak të krizës.

Paulo Dybala synonte ta padiste gjithashtu klubin, por arriti një marrëveshje.