SPORT

Kritikuan Ronaldon se merr më shumë para se mjekët, portugezi shndërron hotelet e tij në spitale për koronavirusin

Kritikuan Ronaldon se merr më shumë para se mjekët, portugezi
Pas polemikave që mjekja italiane bëri me deklaratën e saj për pagesat e lojtarëve të futbollit në krahasim me atë të mjekëve, Cristiano Ronaldo shprehet se të gjithë hotelet e tij do të kthehen në spitale.

Sulmuesi portugez shprehet se prej javës së ardhshme, të gjitha hotelet e tij në Portugali do të shërbejë si karantinë për të gjithë personat e infektuar nga COVID-19 dhe nuk do të paguajnë absolutisht asgjë.

Madje ai njoftoi se do t’i paguajë të gjithë mjekët që do të punojnë në këto ambjente.