SPORT

Kupa e Botës ndryshon datën e nisjes

Kupa e Botës ndryshon datën e nisjes

Kupa e Botës do nisë një ditë më herët nga sa ishte planifikuar. FIFA ka konfirmuar ndryshimet.

Turneu do të nisë të dielën, më 20 nëntor dhe jo në datën 21 nëntor.

Ndeshja e parë do të jetë Katar – Ecuador, në vend të Holandë – Senegal, që ishte parashikuar.