SPORT

Lajmi fake për numrin e biletave dhe një sqarim për vendet në stadiumin e Dortmund

Lajmi fake për numrin e biletave dhe një sqarim për vendet

Komentues, por edhe burime për Tiranapost.al kanë sqaruar se kapaciteti i stadiumit në Dortmund në Gjermani ku luhet ndeshja është 81365 vende, për ndeshjet e Bundesligës dhe 65 mijë për ndeshjet Europiane.

Lajmi fake për numrin e biletave dhe një sqarim për vendet

Lajmi për 50 mijë tifozë shqiptarë prezentë në stadium përballë 31 mijë tifozëve italianë u përhap me shpejtësi 24 orët e fundit.

Lajmi fake për numrin e biletave dhe një sqarim për vendet

U shpërnda nga të gjitha mediat, përfshi edhe tiranapost.al, por në respekt të së vërtetës që duhet të mbetet mision i informimit, po publikojnë këtë saktësim.