SPORT

Liverpool shënon një nga fitoret më të mëdha në historinë e Premier League

Liverpool shënon një nga fitoret më të mëdha në

Ky sezon ka qenë një nga sprovat më të mundimshme për Liverpool-in deri ditën e sotme kur skuadra bëri një paraqitje vërtet dinjitoze, duke shatërruar Manchester United në Anfield.

Liverpool shënon një nga fitoret më të mëdha në

Goditjet nga Cody Gakpo, Darwin Núñez dhe Mo Salah, plus goli i Firminos, siguruan një fitore absolute 7-0 në këtë ndeshje, duke shënuar fitoren më të madhe në historinë e Premier League.

Liverpool shënon një nga fitoret më të mëdha në

Liverpool-i pas kësaj fitoreje ka 42 pikë dhe renditet në pozicionin e pestë në tabelë. Manchester United mbetet me 49 pikë në vendin e tretë.

Liverpool shënon një nga fitoret më të mëdha në