SPORT

Magjistari Pep Guardiola dhe fjalët që ai di t`i thotë para fitores skuadrës

Magjistari Pep Guardiola dhe fjalët që ai di t`i thotë para

Si i jep zemër një trajner, një lider, skuadrës së tij? Pep Guardiola ia del në pak sekonda.


“Unë i dua luftëtarët e mi. Sulmoni këdo dhe mbroni këdo, sepse çdo gjë që e kemi fituar, e kemi fituar në fushë. Gjithmonë! Unë e dua klubin. Ju dua juve!”, thotë Guardiola.

Video është regjistruar rreth një javë më parë, përpara një ndeshje.