SPORT

Ndërron jetë futbollisti 18 vjeçar i Skënderbeut

Ndërron jetë futbollisti 18 vjeçar i Skënderbeut

Futbollisti i të rinjve të Skënderbeut, Dorian Tahirllari ka ndërruar jetë në moshë shumë të re, 18 vjeç.

Ndërron jetë futbollisti 18 vjeçar i Skënderbeut

I njohur si talenti i Skënderbeut, 18 vjeçari zbuloi para një viti se vuante nga tumori malinj në stomak, në veshka dhe në shtyllën kurrizore, ku kërkoi edhe ndihmë për të kryer operacionin.

Ndërron jetë futbollisti 18 vjeçar i Skënderbeut

Por fatkeqësisht Doriani nuk mundi të fitojë betejën me këtë sëmundje. Ai ka ndërruar jetë mbrëmë.

Ndërron jetë futbollisti 18 vjeçar i Skënderbeut