SPORT

Pamje nga brenda/ Cilat figura të njohura ndodhen në stadium për të parë ndeshjen Roma- Feyenoord

Pamje nga brenda/ Cilat figura të njohura ndodhen në stadium për

Nga Boniek te Francesco Toti, Van Persi, Tomason e Van Marvink, figura të njohura të futbollit ndodhen në stadiumin “Air Albania”, për të ndjekur ndeshjen midis Romës dhe Feyenoord.

Pamje nga brenda/ Cilat figura të njohura ndodhen në stadium për

Pamje nga brenda/ Cilat figura të njohura ndodhen në stadium për

Pamje nga brenda/ Cilat figura të njohura ndodhen në stadium për

Pamje nga brenda/ Cilat figura të njohura ndodhen në stadium për

Nga Politika të pranishëm janë: Kyeministri Edi Rama, Ministrja e Arsimit Evis Kushi, Ministrja e Shtetit për Rininë dhe Fëmijët, Bora Muzhaqi, Presidenti Ilir Meta, kryetari i Bashkisë Erion Veliaj, e shumë të tjerë.

Pamje nga brenda/ Cilat figura të njohura ndodhen në stadium për

Pamje nga brenda/ Cilat figura të njohura ndodhen në stadium për

Pamje nga brenda/ Cilat figura të njohura ndodhen në stadium për

Pamje nga brenda/ Cilat figura të njohura ndodhen në stadium për

Pamje nga brenda/ Cilat figura të njohura ndodhen në stadium për