SPORT

Shtyhet kampionati Euro 2020

Shtyhet kampionati Euro 2020

Pritet vetëm zyrtarizimi, por gjithçka është vendosur dhe informacioni ka rrjedhur nga Federata Norvegjeze e Futbollit. Kampionti Europian shtyhet për në verën e vitit të ardhshëm, pra në 2021-shin.

Që në mëngjesin e sotëm, UEFA ka nisur një sërë video-konferencash me Federatat anëtare, ligat dhe sindikatat e futbollistëve për të vendosur në lidhje me të ardhmen e futbollit europian. Situata me koronavirus preku edhe futbollin.

*Marrë nga The Independet