SPORT

Sot në 16:00 nisi kampionati botëror i futbollit në Katar

Sot në 16:00 nisi kampionati botëror i futbollit në Katar

Një kupë e botës e rrallë në llojin e vet që zhvillohet në dimër, nisi këtë të dielë me një ceremoni në “Al Bait Stadium” në Katar me muzikë, drita, fishekzjarrë.

Sot në 16:00 nisi kampionati botëror i futbollit në Katar

Morgan Freeman dhe Jung Kook ishin figurat kryesore të ceremonisë hapëse, ndërsa kishte pika artistike tradicionale e moderne.

Sot në 16:00 nisi kampionati botëror i futbollit në Katar

Një fjalim e mbajti edhe emiri i Katarit.

Sot në 16:00 nisi kampionati botëror i futbollit në Katar

Menjëherë pas saj ka nisur dueli i parë i këtij kompeticioni, ku Katari u ndesh me Ekuadorin, ndeshje që përfundoi me rezultatin 0-2.

Sot në 16:00 nisi kampionati botëror i futbollit në Katar

Sot në 16:00 nisi kampionati botëror i futbollit në Katar

Sot në 16:00 nisi kampionati botëror i futbollit në Katar