SPORT

Spanja e fut Messin në fjalor

Spanja e fut Messin në fjalor

Pas performancës fantastike që Messi bëri në kupën e botës, Argjentina emëroi një rrugë sipas tij dhe ia vuri fytyrën në kartmonedhë.

Ditët e fundit Spanja ka bërë edhe diçka më të çmendur se kaq. E ka futur Messi-n në fjalor.

"Inmissionati" është fjala dhe do të thotë: ta luash futbollin në mënyrë perfekte dhe me shumë talent. E gjitha e frymëzuar nga ylli argjentinas i futbollit.