SPORT

Teuta fiton Kupën e Shqipërisë

Teuta fiton Kupën e Shqipërisë

Teuta fiton Kupën e Shqipërisë në 100-vjetorin e themelimit të klubit.

Skuadra e Durrësit mposhtin Tiranën në finale me rezultatin 2-0. 

Golat e fitores u shënuan nga Rustem Hoxha dhe Lorenc Vila.