SPORT

Tifozët japonezë shembull disipline. Pastrojnë stadiumin pas fitores me Gjermaninë

Tifozët japonezë shembull disipline. Pastrojnë stadiumin pas

Tifozët japonezë kanë demonstruar klas të vërtetë deri më tani gjatë këtij botërori!

Tifozët japonezë shembull disipline. Pastrojnë stadiumin pas

Pas fitores historike 2-1 kundër Gjermanisë, ata ndihmuan në pastrimin e mbeturinave në stadiumin Khalifa International.

Tifozët japonezë shembull disipline. Pastrojnë stadiumin pas

Por tifozët japonezë kanë demonstruar edhe në ndeshjen hapëse të kampionatit, atë midis Katarit dhe Ekuadorit të njëjtën disiplinë.

Tifozët japonezë shembull disipline. Pastrojnë stadiumin pas

Pavarësisht se skuadra e tyre as që ishte pjesë e përballjes, ata kanë pastruar mbeturinat pas ndeshjes.

Tifozët japonezë shembull disipline. Pastrojnë stadiumin pas