SPORT

Video virale që ngatërron Albin Kurtin me ish-futbollistin Ervin Fakaj

Video virale që ngatërron Albin Kurtin me ish-futbollistin Ervin Fakaj

Prej ditës së ndeshjes Shqipëri- Çeki, një video ku të gjthë besojnë se bëhet fjalë për kryeministrin e Kosovës, Albin Kurtin, në fakt nuk është ai.

Tiranapost.al ka mësuar se personi në video është vërtet një burrë i gjatë dhe që nga larg ka ngjashmëri me Albin Kurtin, por që në fakt është Ervin Fakaj, një ish- futbollist dhe aktualisht analist i futbollit.

Albin Kurti ishte në ndeshje, ku kombëtarja mundi me rezultat 3 me 0 Çekinë, por në këtë video virale shfaqet ish-futbollisti Fakaj dhe jo kryeministri i Kosovës.