SPORT

Zyrtare/ Euro2020 kthehet qershorin e ardhshëm

Zyrtare/ Euro2020 kthehet qershorin e ardhshëm
Kampionati Euro 2020 do të rikthehet verën e ardhshme.

Ditën e sotme (17 qershor), komiteti ekzekutiv i UEFA-s vendosi që kompetiocioni të zhvillohet nga data 11 qershor deri në 11 korrik 2021.

Gjithashtu është zbardhur dhe kalendari i ndeshjeve ku takimi hapës do të jetë mes Turqisë dhe Italisë në Romë.

Aktualisht janë zgjedhur 12 shtete ku do të zhvillohen ndeshjet.


Zyrtare/ Euro2020 kthehet qershorin e ardhshëm