Stil jete

1 minutë për të testuar vëmendjen

1 minutë për të testuar vëmendjen

Testi i fundjavës është gati. Janë 12 foto dhe të duhet vetëm një minutë kohë për të testuar vëmendjen.

E gjitha çfarë duhet të bësh është të gjesh objektet e fshehura, njëherë lepurin e pastaj delfinin. Një ndihmë të vogël? Mbaj parasysh efektin e kamuflazhit.

Gjej fantazmën

1 minutë për të testuar vëmendjen

Gjej lepurin

1 minutë për të testuar vëmendjen

Gjej delfinin

1 minutë për të testuar vëmendjen

Gjej cadrën

1 minutë për të testuar vëmendjen

Gjej pendën

1 minutë për të testuar vëmendjen

Gjej kutinë e lapsave

1 minutë për të testuar vëmendjen

Gjej gazetën

1 minutë për të testuar vëmendjen

Gjej dorashkën

1 minutë për të testuar vëmendjen

Gjej peshkun

1 minutë për të testuar vëmendjen

Gjej macen

1 minutë për të testuar vëmendjen

Gjej skateboard-in

1 minutë për të testuar vëmendjen

Gjej kivin

1 minutë për të testuar vëmendjen

Përgjigjet:

1 minutë për të testuar vëmendjen

1 minutë për të testuar vëmendjen

1 minutë për të testuar vëmendjen

1 minutë për të testuar vëmendjen

1 minutë për të testuar vëmendjen

1 minutë për të testuar vëmendjen

1 minutë për të testuar vëmendjen

1 minutë për të testuar vëmendjen

1 minutë për të testuar vëmendjen

1 minutë për të testuar vëmendjen

1 minutë për të testuar vëmendjen

1 minutë për të testuar vëmendjen

Tiranapost.al