Stil jete

10 filma me udhëtime për të ëndërruar lirinë në këto ditë izolimi

10 filma me udhëtime për të ëndërruar lirinë

2020-ta kaloi pothuajse në izolim. Përparësitë kanë ndryshuar. Shëndeti është bërë më i rëndësishëm se kurrë më parë. Megjithatë zemra e mendja shkojnë shpesh tek udhëtimet e munguara. Rrugët janë thuajse të mbyllura, ca për shkak të bllokimit, ca për shkak të karantinës së detyruar. Nëse dëshiron t`i arratisesh virtualisht realitetit dhe të sugjestionohesh, shiko këta 10 filma udhëtimesh.

"Uncle Frank" - Për ata që dëshirojnë të shpëtojnë nga familja

"Thelma & Louise" - Për ata që janë rebelë

"Miss Miss Sunshine" - Për ata që duan të sfidojnë rrjedhën e zakonshme

"Quasi Famosi" - Për ata që ëndërrojnë një udhëtim me yje të rokut

"Easy Rider" - Për ata që ndihen si kalorës edhe mbi një skuter

"The Blues Brothers" - Për ata që besojnë tek e pamundura

“I diari della motocicletta” – Për ata që duan të lënë gjurmë

“Priscilla – La regina del deserto” – Për ata që duan të jenë vetvetja

“Into the Wild” – Për ata që duan ta lënë qytetin

“Rain Man” – Për ata që nuk janë mbështetur tek vëllezërit e tyre

*Artikulli i Mashable u përshtat në shqip nga Tiranapost.al