Stil jete

10 filma në të cilët u shfaq edhe protagonisti i historisë së vërtetë

10 filma në të cilët u shfaq edhe protagonisti i historisë

Përshtatja e një historie të vërtetë për t'u bërë film apo serial është një sfidë. Mbajtja e thelbit të historisë reale, mund të çojë në njëfarë konfuzioni midis reales dhe trillimit. Për fat të mirë, ka disa produksione në të cilat njerëzit e vërtetë ishin aq të përfshirë sa nuk donin të humbisnin pjesëmarrjen në filmin për jetën e tyre.

10 raste kur protagonistët e historisë së vërtetë u shfaqën edhe në film:

1. Erin Brockovich në Erin Brockovich

10 filma në të cilët u shfaq edhe protagonisti i historisë

2. Frank Abagnale Jr. në Catch Me If You Can

10 filma në të cilët u shfaq edhe protagonisti i historisë

3. Chris Gardner në The Pursuit of Happyness

10 filma në të cilët u shfaq edhe protagonisti i historisë

4. Phillip Morris në I Love You Philip Morris

10 filma në të cilët u shfaq edhe protagonisti i historisë

5. Jordan Belfort në The Wolf of Wall Street

10 filma në të cilët u shfaq edhe protagonisti i historisë

6. David Packouz në War Dogs

10 filma në të cilët u shfaq edhe protagonisti i historisë

7. Larry Flynt në Larry Flint

10 filma në të cilët u shfaq edhe protagonisti i historisë

8. Margaret Keane në Big Eyes

10 filma në të cilët u shfaq edhe protagonisti i historisë

9. Jim Lovell në Apollo 13

10 filma në të cilët u shfaq edhe protagonisti i historisë

10. Cleve Jones në Milk

10 filma në të cilët u shfaq edhe protagonisti i historisë