Stil jete

10 foto të Camilla-s kur ishte e re, dashurisë së parë dhe të fundit të Princit Charles

10 foto të Camilla-s kur ishte e re, dashurisë së parë dhe

Për ty që e ke njohur Camilla-n pas martesës me Charles, Cosmopolitan ka sjellë disa foto nga rinia e saj. Camilla ka qenë në jetën e tij para Diana-s, pastaj miq me të dy dhe në fund iu rikthyen dashurisë së vjetër. Në fotot më poshtë shfaqet fillimisht me Charles kur të dy ishin beqarë, pastaj me Diana-n kur kjo e fundit do martohej me mbretin e ardhshëm dhe në fund në Camilla në krahët e tij.

10 foto të Camilla-s kur ishte e re, dashurisë së parë dhe

10 foto të Camilla-s kur ishte e re, dashurisë së parë dhe

10 foto të Camilla-s kur ishte e re, dashurisë së parë dhe

10 foto të Camilla-s kur ishte e re, dashurisë së parë dhe

10 foto të Camilla-s kur ishte e re, dashurisë së parë dhe

10 foto të Camilla-s kur ishte e re, dashurisë së parë dhe

10 foto të Camilla-s kur ishte e re, dashurisë së parë dhe

10 foto të Camilla-s kur ishte e re, dashurisë së parë dhe

10 foto të Camilla-s kur ishte e re, dashurisë së parë dhe

10 foto të Camilla-s kur ishte e re, dashurisë së parë dhe

*Burimi Cosmopolitan