Stil jete

10 këshilla veshjesh për t`u dukur 10 vjet më e re

10 këshilla veshjesh për t`u dukur 10 vjet më e re

Mosha është vetëm në pasaportë, nëse ke shije në të veshur dhe sidomos në detaje. Disa këshilla?

10 këshilla veshjesh për t`u dukur 10 vjet më e re

Mos zgjidh printe të guximshme, por gjeji të këndshme që duken si rinore.

10 këshilla veshjesh për t`u dukur 10 vjet më e re

Vish xhinse të ngushta. Hiqi qafe të mëdhatë dhë mbaj ato që nxjerrin në pah trupin e hollë.

10 këshilla veshjesh për t`u dukur 10 vjet më e re

Ji e vetëdijshme për rrobat pa formë. Ato të gjerat mund të të mbulojnë barkun, por të bëjnë të dukesh më e madhe.

10 këshilla veshjesh për t`u dukur 10 vjet më e re

Thekso belin. Teksa plakemi, busti dhe barku duket se bashkohen në një. Ndaj vënia në pah e belit është gjithmonë një zgjidhje e mirë. Duhet ta përdorësh më shumë rripin e mesit.

Zgjidh syzet e diellit me kujdes. Ato duhet me patjetër të të modernizojnë pamjen. Për shembull, syzet si sytë e maces mund të korrigjojnë problemin e cepave të ulur të syve dhe t'ju bëjnë të dukeni më i ri.

10 këshilla veshjesh për t`u dukur 10 vjet më e re

Zgjidh bizhuteri të thjeshta. Ndërsa gjeneratat e vjetra janë adhuruese të mëdha të bizhuterive që duken luksoze, të rinjtë i preferojnë më minimaliste.

10 këshilla veshjesh për t`u dukur 10 vjet më e re

Mos vish shumë të zezë. Ndërsa plakemi, lëkura jonë ka tendencë të bëhet më e zbehtë, kështu që veshja e zezë mund të krijojë një kontrast të ashpër, posaçërisht në fytyrën tuaj.

10 këshilla veshjesh për t`u dukur 10 vjet më e re

Vish sytjena me madhësinë e duhur. Të veshësh sytjenat e gabuara nuk është vetëm e pakëndshme, por gjithashtu mund të shtojë më shumë se 10 vjet në pamjen tënde. Për shkak se ndikon në mënyrën se si përshtaten rrobat.

10 këshilla veshjesh për t`u dukur 10 vjet më e re

Kushtoji vëmendje vijës së qafës. Mund të përpiqeni të fshihni një qafë të plakur nën rrobat tuaja, por në fakt, një dekolte e hapur do t'ju bëjë të dukeni më e re dhe më tërheqëse. Provoni një triko, xhaketë ose fustan me jakë V.

10 këshilla veshjesh për t`u dukur 10 vjet më e re

Mos vish shumë të shkurtra.

10 këshilla veshjesh për t`u dukur 10 vjet më e re

Tiranapost.al